Trænger skorstenen? Find en skorstensfejer i Vester Skerninge

05 oktober 2021 Jens Bomholt

advertorial

Skorstensfejer-faget er en af de ældste og mest hæderkronede håndværk, som stadig findes den dag i dag. 

Skorstensfejerne er kendte for deres udseende og påklædning, og særligt den høje sorte hat kan få de flestes tanker til at gå i retning af en skorstensfejer. 

Deres håndværk og funktion er dog også uundværlig i dag, da skorstene med tiden skal renses for ikke at skabe problemer både inde og ude. 

En skorstensfejer renser og laver service på kedler, skorstene og rørsystemer.

En skorstensfejer kan enten arbejde for en mester eller selv starte sin egen selvstændige virksomheder, som kan vokse og måske endda ansætte nye skorstensfejere. 

Hvis du er på jagt efter en skorstensfejer i Vester Skerninge, skal du finde den rette professionelle og dygtige skorstensfejer på nettet. 

Rens af din skorsten

En skorstensfejer lærer på sin uddannelse en lang række ting om blandt andet brandsikkerhed, og derfor kan han eller hun også hjælpe, hvis du har brug for hjælp, råd eller vejledning til nogle af disse problematikker. 

Som husejer med en skorsten og brændeovn kan det være en god ide at få en skorstensfejer ud og tjekke, om der er skader eller andre udfordringer med din skorsten eller brændeovn. Derefter kan det være en ide at tegne et abonnement, som sikrer, at fejeren kommer ud til dig en gang om året og renser skorstenen.

En skorstensfejer er ikke nødvendigvis ret dyr at få hjælp af, men det kan til gengæld blive en dyr fornøjelse, hvis du bare lader stå til og aldrig får tjekket skorstenen eller brændeovnen. 

Der kan samle sig en masse sod og andre partikler, som kan skade dig eller selve konstruktionen og dermed udgøre en brandfare i dit hus. Det har også betydning for dine forsikringer, og derfor er det en fordel at få en skorstensfejer forbi og tjekke det hele igennem.

Flere Nyheder