Pynt op i haven med en regnmåler

27 maj 2021 Astrid Pedersen

Skal haven pyntes op i anledning af den nært forestående sommersæson? Så kan du med fordel vælge en fin regnmåler, som kan pynte i et af dine staudebede.

Skab stemning i din have med en sød regnmåler

Selv om en analog regnmåler ikke længere tjener det helt store praktiske formål er der flere gode grunde til at anskaffe sig én af slagsen. Sammen med fuglebadet, redekassen, insekt hotellet og de mange andre stykker tilbehør til haven er en regnmåler nemlig med til at tilføre haven charme og personlighed.

Den helt rigtige regnmåler kan give haven en vintage atmosfære som leder tankerne hen på klassiske landsby haver fra en svunden tid. Du kan for eksempel vælge en regnmåler i støbejern med smukke krummelyrer og gesvejsninger som bringer mindelser om mormors staudebed.

Har du børn vil de sikkert nyde at aflæse regnmåleren efter en nat med nedbør, og fortælle hvor meget regn der er faldet i haven. Til dette formål kan du for eksempel vælge en små med dekoration, for eksempel en sød fugl, som vogter over måle glasset, eller en sjov lille frø som virkelig nyeder regnvejret. En regnmåler kan således både være smuk, hyggelig og morsom, og vil under alle omstændigheder kunne pynte i dit bed.

Giv en regnmåler som gave

Hvis du mangler den perfekte indflytter eller house warming gave til den nybagte husejer er en regnmåler en oplagt idé. I stedet for at skulle bekymre dig om at skulle finde en gave som matcher boligens indvendige decor kan du med en regnmåler berige haven med et helt nyt udtryk.

En regnmåler er en sjov og sød gave – og du kan oven i købet vælge regnmålere med varierende temaer. Vælg for eksempel en regnmåler med cykel til cykel entusiasten, eller en regnmåler med traktor til landmanden. Se flere regnmåler varianter på https://gladegaver.dk/regnmaaler.

Flere Nyheder