Mal ikke dig selv op i et hjørne ved maling af en enkelt væg

Nu tror du måske, at man udelukkende kan male sig op i et hjørne, hvis man maler et gulv, men det er faktisk også muligt i overført betydning at male sig op i et hjørne, når man skal male en enkelt væg.

Måske forestiller og føles det ikke, som når man maler sig inde i et rum på gulvet, hvis man har oplevet det før, men det kan have lidt af samme fornemmelse.

Bare fordi, man kan stå i relativ sikkerhed og kigge på en væg, der skal males, så er det stadigvæk med at lægge en plan for, hvordan man griber den væg an, så man ikke ikke ender i en uheldig situation, du ikke kan komme ud af.

Hvis det er en høj væg, så skal man helst gerne male øverst oppe og ned og tage det i inddelte etaper, hvor man starter oppefra og bevæger sig ned med for eksempel en trappestige, og så bevæger man sig hen til næste sektion.

Ikke alle sektioner behøver være lidt store, og ofte bliver den sidste sektion lidt større eller mindre end de andre, når du har fundet en rutine for, hvordan du alene eller sammen med andre maler den væg.

Problemet med at starte fra bunden og bevæge sig op, som kan virke logisk, er at man så skal bevæge sig over nogle områder, der allerede er malede, så man kan få det på tøjet eller komme til at lave efterfølgende helligdage, man så først opdager bagefter.

Den slags undgår man mere på den her måde.

Har man en radiator på væggen, så er det også vigtigt, at man husker at sætte tid af til at dække den af, hvis man ikke vil have maling på den, samt at male grundigt bag ved den.

Dette kan være svært, hvis man har malet lige til kanten af radiatoren på resten af væggen, så efterlad gerne lidt råderum til at gøre dette arbejde.

Du kan blive klogere på emnet at male en væg lige her: https://malerkanonen.dk/maling-af-en-enkelt-vaeg/