Lav ikke denne begynderfejl med dine &Tradition lamper!

Måske vil nogle læsere af denne artikel mene, at det er barnelærdom, at man ikke gør sådan her med nogle lamper og for den sags skyld heller ikke &Tradition lamper.

Men i skyndingen kan man bare komme til at glemme det, eller også er det med, at man gør tingene i det små først og fortsætter og ikke opdager, at man er ved at gøre noget galt.

For dette problem er ikke noget, der bare sådan lige sker med det samme; det kræver faktisk, at man enten har forberedt sig uheldigt, eller man overbelaster på ét bestemt område.

Vi taler om, når du skal slutte denne lampe til derhjemme, og du måske ikke lige har mulighed for at stikke den direkte i en stikkontakt, men du bliver nødt til at stikke den i en stikdåse, der er koblet sammen med andre elektriske enheder i husstanden.

Hvis man kommer til at overbelaste og trække for meget strøm samme sted, så kan man komme til at lave en kortslutning, og måske springer pæren i lampen, eller man ender med at ødelægge lampen helt.

Men det samme kan faktisk også ske ved, at man netop stikker den her lampe og andre i stikkontakten og tænder, og man så får lavet en kortslutning, fordi man med denne ene lampe endte med at trække for meget strøm i hjemmet.

Det giver en strømafbrydelse, hvorfor man er nødt til at tage lampen fra og måske flere ting til for at få strømmen til at fungere igen – og i mellemtiden har man måske ødelagt andre komponenter, der var koblet til samme relæ.

Så sørg derfor for at være sikker på, at dine &Tradition lamper med videre kan tåle at blive sluttet til resten af kredsløbet, så du ikke ødelægger den – og måske andet i hjemmet.

Det ville virkelig være synd og skam.