Lad os alle sammen tage til bilsyn i Aabenraa!

22 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Tiden er kommet til det sædvanlige bilsyn i Aabenraa, men du ved også, at tiden nærmer sig for de andre biler i husstanden, og måske er det også ved at være oppe over for naboen, og din gode ven længere nede af vejen har også en bil, der snart skal synes.

Desuden har du også en kollega på arbejdet, som du snakker meget med biler om, som også har en bil, der vist nok skal til syn samtidig.

Siden I jo bor stort set i samme område, så skal I formentlig alle til bilsyn i Aabenraa på et tidspunkt, men hvorfor ikke slå det sammen, så alle kan få det overstået sammen?

Det er jo især meget smart i husstanden, fordi man så samlet ved, at alle biler er synet samtidig, så man kan holde hinanden op på og huske, at hvis den ene bil skal til syn, så skal den anden det nok også snart.

Det bliver hyggeligt at tage til bilsyn i Aabenraa sammen

Det er da klart, at det gerne nogenlunde skal passe sammen med, at bilerne rent faktisk skal til syn, men hvis der kun er en smule forskel på tidspunkterne, så kan man jo godt gøre det, så man ved, at alle biler er synet samtidig.

Men det er da klart, at hvis en bil lige er blevet synet, så behøver man ikke gøre det igen.

Sammen kan man så booke sig ind på nogle tidspunkter, hvor man kan få synet bilerne samlet, så man kan køre i samlet flok og næsten få synet bilerne som på samlebånd.

Så kan man også være samlet her og tale lidt om, hvordan det gik med det ene og den anden bil. Så kan man også se og tale med fagfolkene om, hvad der er blevet synet ved de forskellige biler.

Flere Nyheder