Lad et professionelt parkeringsselskab i Aalborg hjælpe dig med dine parkeringspladser

13 april 2021 Astrid Pedersen

Når man sidder som administrator af en ejendom, er man samtidig ansvarlig for eventuelle private parkeringspladser, som hører med. Dette kan godt være lidt af en bet. Især hvis parkeringspladserne ikke er afspærrede og forsynet med adgangskontrol.

Denne kan for nogle parkeringspladsers vedkommende implementeres i form af eksempelvis pullerter eller bomme, som kan aktiveres af de retmæssige indehavere af parkeringspladserne – for eksempel ved hjælp af adgangstokens eller nummerpladegenkendelse. Men det er ikke alle, som har mulighed for at sikre deres parkeringspladser på den måde.

Hører du til dem, som skal administrere et åbent parkeringsareal, oplever du således nærmest med garanti, at de private parkeringspladser ofte er optaget af uvedkommende biler, hvis ejere intet har at gøre på ejendommen. Dette er rigtig irriterende for beboere eller medarbejdere, som har krav på disse pladser, men i stedet må se sig henvist til gadeparkering – ofte mod betaling.

Problemet med uvedkommende parkering er nemlig særligt stort for private parkeringspladser beliggende i byer, hvor der er indført betalingszoner på offentlige gader og pladser. Og dine beboere eller medarbejdere kan ikke være tjent med at blive frataget deres parkeringspladser på den måde.

Få hjælp til parkeringskontrol hos et parkeringsselskab i Aalborg

Kan du ikke spærre dine parkeringspladser af og sikre dem med adgangskontrol, kan du i stedet vælge at lade et professionelt parkeringsselskab foranstalte parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved erfarne og veluddannede parkeringsvagter.

Et sådant parkeringsselskab finder du i UnoPark, som igennem de seneste ti år har hjulpet kunder over hele landet med fleksible og stærke parkeringsaftaler. Når du vælger UnoPark som dit parkeringsselskab i Aalborg, kan du være sikker på et højt serviceniveau og en parkeringsløsning, som matcher dine præferencer og dine parkeringspladsers behov.

Du kan læse meget mere om UnoPark, og tage direkte kontakt til virksomheden via hjemmesiden UnoPark.dk – og det er naturligvis gratis og uforpligtende at starte en dialog.

Flere Nyheder