Køb rente- og gebyrfrit

20 maj 2021 Lotte Hindsberg

Vi kender alle det, at vaskemaskinen går i stykker, eller at den bærbare begynder at drille lige inden, du har en vigtig opgave, der skal afleveres. Du kan selvfølgelig ansøge din bank om et lån men det tager omkring 2-3 uger og tanken om den mængde vasketøj du vil få på den tid eller de problemer, det vil medfører i forhold til at aflevere for sent, går det bare ikke at skulle vente i flere uger på at få et svar på en ansøgning. 

Der findes også mange andre gode muligheder i dag. Du kan vælge at tage et ikano bank lån eller du kan undersøge, om en af de butikker du overvejer at købe en ny vaskemaskine eller bærbar i tilbyder finansering. Ofte er de rentefrie og i nogle tilfælde også gebyrfrie. Vær opmærksom på gebyrdelen. Det kan ende med at blive et dyrt lån, at skulle betale et gebyr, hvergang du har et afdrag også selvom det er rentefrit. 

De dyre gebyrer

Uanset om et lån er rente og gebyrfrie, er det vigtigt at være opmærksomme på, hvad det koster at betale for sent. Det er nemlig her bankerne tjener sine penge ved at tilbyde rente og gebyrfrie lån. Der er ofte høje strafgebyrer hvis du glemmer at betale et afdrag til tiden eller ikke kan. Derfor anbefales det også at du sætter dine afdrag til automatisk betaling, så du ikke selv skal huske på at få betalt til tiden. 

Bruger du lidt tid på at finde det rigtige forbrugslån og der er ofte hjælp at hente på sammenligningssiderne, er det gode og billige alternative til at skulle låne i banken og vente på, at de har gennemgået din låneansøgning. Samtidig kan du hurtigt og nemt komme videre, hvad enten det er en vaskemaskine eller en bærbar du har købt.

Flere Nyheder