Få flottere trægulve med en gulvafslibning på Amager

Har du netop købt ny bolig, og går du rundt og tjekker hvad der skal renoveres inden indflytning? Så må du endelige ikke glemme de slidte trægulve, såfremt boligen er forsynet med sådanne. Når først du er flyttet ind, kan det nemlig være rigtig meget op ad bakke med at få tid og lejlighed til at renovere gulvene.

Møbler skal flyttes – muligvis sendes til opbevaring – der skal sættes mange dage af, og du skal muligvis flytte ud af boligen medens arbejdet står på. Så er det nemmere at få det hele overstået, inden du flytter ind. Og med en professionel gulvafslibning med tilhørende plejende og beskyttende efterbehandling vil gulvene i dit nye hus eller din nye lejlighed holde i mange år.

Hvordan ved jeg, om trægulvet skal slibes?

Hvis du står med et trægulv, som er sundt og intakt, men som samtidig fremstår gråligt og mat i overfladen, kan du godt ringe efter en professionel gulvmand. Du vil kunne iagttage, at træværket ikke afviser væsker – hvis du spilder et glas rødvin eller en kop kaffe eller te ned på gulvet, vil væsken ikke blive liggende på gulvets overflade, men i stedet blive suget ned i de udtørrede træfibre, og her danne skæmmende skjolder.

Disse lader sig ikke fjerne ved gulvvask, og sammen med misfarvningerne fra slidspor samt fra solens skarpe stråler, som falmer gulvet til en gullig nuance, vil de få dit trægulv til at tage sig nusset og snusket ud. Og så er der kun én måde, hvorpå du kan få det gamle trægulv pænt igen – og det er ved en gulvafslibning.

Find professionel gulvafsliber i dit område på nettet

En grundig gulvafslibning med efterfølgende behandling med eksempelvis sæbe, olie, lak eller maling behøver ikke at koste en bondegård. Og hos gkservice.dk kan du altid finde en gulvmand, som står klar til at give dit gulv en grundig gulvafslibning.