Få den bedste massage på Østerbro

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Oplever du tit uforklarlige smerter i din krop, som er svære og vedvarende, og som du kan have svært ved at lokalisere? Så kan du have problemer med dit bindevæv. Og denne tilstand bør du tage meget alvorligt.

Bekæmp og forebyg inflammation i dit bindevæv med regelmæssig massage

Dit bindevæv er andet og mere end blot lim mellem dine muskler og led. Bindevævet er nærmest et organ i sig selv.

Inflammeret bindevæv er ofte synderen når det handler om kroniske smerter og stivhed i kroppen. Blandt andet er bindevævet i lighed med huden, musklerne og de øvrige organer ofte offer for autoimmune lidelser. Visse gigt former relaterer sig til kroppens bindevæv, som bliver angrebet af kroppens eget immunforsvar.

Derfor er det vigtigt at holde bindevævet smidigt og i videst muligt omfang sørge for at affaldsstoffer, som kan give anledning til inflammatoriske tilstande, får lov at ophobe sig deri. Og det kan du for eksempel gøre ved at lade en massør ælte dig grundigt igennem med jævne mellemrum.

image

Ved en grundig bindevævs massage eller fysiurgisk massage får massøren mulighed for at arbejde med bindevævet på en måde som aktiverer kroppens naturlige udrensnings processer. Det betyder at affaldsstoffer bortskaffes af kroppen på naturlig vis således at bindevævet forbliver blødt og fleksibelt.

På den måde kan du ikke alene forebygge og til en vis grad behandle inflammation. Du opnår også øget mobilitet i dine led og en bedre blodforsyning til dine muskler. Det er altså ren win win at gå til massage. Og derfor bør du opsøge en dygtig massør som kan hjælpe dig med at tilrettelægge et hensigtsmæssigt behandlings forløb.

Find den rette massør på Østerbro

Er du bosiddende i København kan du med fordel benytte dig af de dygtige massører hos Kaatsu Massage på Østerbro. Klik ind og book tid online på https://kaatsumassage.dk/massage-oesterbro/.

Flere Nyheder