Er det svært for dig at finde den rette parfume til en kvinde?

18 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er lidt ligesom at skulle sexet undertøj til en pige kombineret med, når man er blevet sendt i byen for at købe hygiejneartikler til hende:

Det er lidt frækt, men også meget akavet og nogle gange besværligt.

Sådan kan det også være med parfumer til kvinder, når man skal anskaffe sådan en til ens frue derhjemme.

Man vil gerne komme hjem med den rette, og man er træt af altid at dukke op med blomster og chokolade som en sød gave, for selvom hun elsker det, så bliver det også trivielt, så du vil gerne give hende noget andet kvindeligt, og det skal være en parfume.

Men der er så mange at vælge blandt, og du er ikke blevet sendt ud for at købe en bestemt – hvilket kan være svært nok i sig selv – og hvis noget dufter godt for dig, er det ikke sikkert, at damen derhjemme synes det samme.

Det er svært at tage et valg af kvindeparfumer

For selvom man måske så siger til hende, at man kan lide duften fra den, så er det jo stadigvæk hende, der skal bruge den, hvor han ikke altid er der til at dufte den, hvorfor det er nødvendigt, at hun kan lide den.

Måske kan ekspedienten hjælpe dig i butikken ved et valg af parfume, men man har jo ikke et kropsmål eller lignende at gå efter, og man kan nok ikke lige huske, hvad det er for nogle dufte, som ens kone kan lide, hvorfor man slår ned på nogle generelle ting.

Man kan så se på, hvad der er populært, så man har en antagelse om, at det rammer plet.

Så bør man heller ikke gå efter det billigste, som der er at finde, så man på den måde undgå at få fat i noget, der har en dårlig kvalitet.

Flere Nyheder