E væske i høj kvalitet – hjælper dig med dit rygestop

Er du holdt op med at ryge, eller går du i kraftige overvejelser derom? Har du tidligere prøvet diverse rygestop produkter – for eksempel nikotinplastre, nikotin tyggegummi eller tabletter – men ikke oplevet, at de havde nogen virkning på dine rygetrang? Så er det højst sandsynligt, fordi din afhængighed ikke blot ligger i nikotinen alene. Den ligger – groft sagt – i at have noget at bappe på. En stor del af den afhængighed, som er forbundet med cigaretter, hænger sammen med selve den handling, det er at ryge. Måske holder du af din rygepause på jobbet – den giver dig tid til eftertanke og lidt fred fra de andre på kontoret. Eller måske elsker du at kunne tage en pause fra en fest eller anden selskabelig lejlighed, og nyde en smøg i ro og mag med de andre rygere uden for på terrassen.

Få styr på dine rygevaner med en e-cigaret

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er vejen ud af den grimme og usunde vane måske en e-cigaret. Med en e-cigaret bibeholder du følelsen af at suge røgen ind i lungerne, og puste den ud igen. Hvis du er interesseret i en gradvis afvænning fra såvel den fysiske som den mentale afhængighed, kan du i starten anvende E væske i din e-cigaret, som indeholder nikotin, og så trappe ned derfra. Med tiden vil du opleve, at du kan slippe afhængigheden fuldkommen.

Køb E væske til din e-cigaret online

Hvis du er blevet lidt tændt på at prøve cigaretter i elektronisk format, kan du hos prodamp.dk finde E væske af høj kvalitet til påfyldning af din e-cigaret. Du finder på http://prodamp.dk/24-e-vaeske E væske fra godkendte forhandlere så som VAPESON, LIQUA, Mmm… Concentrates, Smash E-Liquids, Smash, Project Cloud, Juicy Bar, NOS eJuice, Whip’d E-Juice, Cosmic Fog i mange forskellige smagsvarianter – med eller uden nikotin.