E juice i mange forskellige varianter – find dem online

Rygning er en af de dyreste og mest usunde vaner, man kan tillægge sig. Samtidig indeholder tobak nogle af de mest afhængigheds skabende stoffer, der findes, hvilket gør tobaksrygning til en særdeles vanedannende aktivitet.

Dette gælder både fysisk og mentalt. Den fysiske afhængighed er der råd for, hvis man ønsker at droppe den dårlige vane. Den kan nemlig klares med nikotin holdige produkter, idet den fysiske afhængighed er betinget af et vist nikotin indtag.

Det er straks en anden sag, når det gælder den mentale og psykiske afhængighed af de daglige smøger. Rygning er nemlig i høj grad en social aktivitet, som samler rygerne på arbejdspladser og til fester. Hvis du er ryger, og har røget fast i en årrække, har du og de andre rygere på jobbet sikkert et fast ritual med at dyrke jeres last i pauserne eller efter fyraften. Og til fester eller under byture er det rart at kunne trække sig tilbage sammen med en lille, eksklusiv flok, og få stillet rygetrangen. Og det er her, de nye, smarte e-cigaretter kommer ind i billedet.

Find dine e-cigaretter samt billig e-juice online

Med en e-cigaret ved hånden kan du stadig deltage i rygerklubbens udskejelser, uden at skulle suge på en ildelugtende cigaret. En e-cigaret afgiver en blid og duftende damp i stedet for røg – og du får således fornemmelsen af at ryge uden rigtig at gøre det.

Du kan desuden helt selv vælge, hvilken smag eller duft, dampen i din e-cigaret skal have. Den såkaldte e-juice, som er den væske, som fyldes på e-cigaretten og giver dampen aroma og fylde, fås nemlig i et bredt og varieret udvalg af aromaer. Samtidig fås de forskellige e-juice produkter også med varierende nikotin indhold, så du selv kan bestemme styrken på din e-cigaret.

Du kan læse mere om e-juice, og købe billig e-juice online, hos https://www.esug.dk/