Bliv en del af et konsulentfirma, hvis du arbejder hårdt nok for det!

16 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Har du taget en uddannelse, hvor du har specificeret dig på et bestemt område, som du er virkelig god til, foruden du har noget generel viden på området?

Det er der mange mennesker, der har, men markedet kan vende, så man ikke kan finde fast arbejde i hverken længere eller kortere tid ad gangen.

Der er heller ingen sæsonopgaver, og man kan heller ikke blive ansat på deltid; man leder måske efter nogle freelance IT opgaver, fordi man netop er god til det med web og internet, men de faste ansættelser er der bare ikke efter løn og afstand til ens hjem.

Du ønsker heller ikke at blive en del af et vikarbureau, for det skaber en usikker tilværelse for dig, og af samme grund vil du heller ikke stifte dit eget firma, for det giver for meget arbejde og for lidt tid til familien.

Du kan søge efter at blive ansat i et konsulentfirma

En løsning på den situation, når man netop gerne vil arbejde med det, man er uddannet til, kunne være at undervise i det på faste tidspunkter.

Dog er det ikke lige skolelærer, man kan blive til, og de læreranstalter, man kender og måske blev uddannet via, har ikke ligefrem åbne pladser for at blive ansat og arbejde hos dem.

Man kan jo oprette nogle kurser og undervise på den måde, men så er man tilbage ved, at man skal oprette ens eget firma, og det flugter ikke med ens livsførelse.

Derfor kunne det netop være, at man kan søge ind i et konsulentfirma og høre ad, om der er en plads til en her, hvor man kan rådgive nogle kunder af privat eller erhvervsmæssig art inde for det fagområde, som man har styr på.

Der er jo ikke noget at miste ved at prøve, også selvom der måske ikke er en åben stilling lige nu.

Flere Nyheder